11 de maig 2009

ARTESANALIA 2009

Benvolgut/da:


Us fem arribar la informació de la fira Artesanàlia que es portarà a terme a Manlleu el 16 i 17 de maig de 2009. 


Com a novetat per aquesta edició hem creat l’espai INTRO-ACTÚA on els visitants podran experimentar amb l’artesania i participar en els diversos tallers. Els més menuts també podran gaudir de l’artesania a “l’espai experimental del serpent” on podran crear i conèixer la llegenda del Serpent de Manlleu.


També volem convidar-vos a les II Jornades tècniques IntroArt que enguany acostaran les noves tecnologies al servei de l’artesà i conclouran amb un Performance de vidre, foc i colors davant del Museu Industrial del Ter. Podeu fer les vostres inscripcions a les jornades a través del correu introartosona@gmail.com


Entre tots aconseguirem prestigiar l'artesania d'Osona apostant pel producte de qualitat, per l’artesania creativa, amb la incorporació del disseny i el mestissatge d’oficis. Apostant per la nova artesania contemporània que partint de l’ofici explora noves formes, nous usos i noves tendències.


Us agraïm, a l’avançada, la vostra col·laboració fent difusió a qui cregueu convenient d’aquestes activitats,  i restem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte o consulta.

 

Atentament,

 

La Junta d’INTRO-Art