17 de maig 2010

Concurs d'Artesania - Fira Gastroart d'Hostalric

Aquest any organitzem la 2a Fira Gastroart d’Hostalric. Com recordareu, l’any passat vam organitzar el concurs “Empremtes d’Hostalric”, juntament amb Artesania Catalunya. Aquest any volem continuar apostant pels productes artesanals a través d’un concurs d’artesania que es consolidarà al llarg dels anys i amb un objectiu clar: trobar el producte artesanal que representi l’esperit de la Fira Gastroart d’Hostalric (Fira d’Artesania i Gastronomia), per tal de poder comercialitzar aquest producte durant la Fira de l’any següent.


Les dates de celebració de la Fira Gastroart d’Hostalric seran els propers dissabte 25 i diumenge 26 de setembre de 2010. El termini de presentació de les peces serà el proper 6 de setembre de 2010 a les dependències de l’Ajuntament d’Hostalric de 9 a 14h i de 15 a 19h.


En aquest sentit, i sent artesans reconeguts us convidem a participar al concurs d’artesania de la Fira Gastroart d’Hostalric, i que ens ajudeu a trobar la peça que representi la fira.


Per a més informació, podeu consultar la web de la fira www.gastroart.cat.


Esperant que la iniciativa sigui del vostre interès i puguem comptar amb la vostra participació, rebeu una cordial salutació.


Josep Antoni Frías i Molina

Alcalde de l’Ajuntament d’Hostalric

Hostalric, 17 de maig de 2010.

Cèlia Izquierdo Ramírez

Dept. Desenvolupament Local

Ajuntament d'Hostalric

C/ Raval 45

17450 HOSTALRIC

Tel: 972 86 40 11, ext. 647

Fax: 972 86 52 76

promociolocal@hostalric.cat