6 de nov. 2009

Fira de Nadal a Port Aventura

Artesania Catalunya i Port Aventura estan organitant la primera fira de Nadal d'artesania catalana a Port Aventura.

La Fira es realitzarà a l'espai "La Hacienda" i constarà de venda directa dels productes dels artesans expositors i de demostracions en paral·lel, per tal d'atraure l'atenció del públic visitant.

La Fira es desenvoluparà en dues franges:

1a. Dies 5, 6, 7 i 8 de desembre
2a. Dies 28, 29, 30 i 31 de desembre

Horari de venda: de 12 a 19 h.

Hi hauran 19 espais disponibles per als artesans interessats en tenir-hi presència, la qual es repartirà entre la part coberta de la porxada i unes "jaimas" que aporta Port Aventura.

Els artesans participants disposaran d'unes estructures i senyalètica per a la venda dels productes, i hauran de portar el material necessari per a les demostracions.

El cost de la presència està establert en 200 € per expositor i inclou tota la logística necessària, acreditacions per accedir al recinte, zona de pàrquing específica i tiquets-descompte als restaurants del parc (tarifa de treballadors del parc); així com tota la publicitat i difusió que duran a terme Artesania Catalunya i Port Aventura.

En cas d'estar interessats en participar-hi, podeu demanar-nos la presentació de la Fira, les normes de participació i el full de sol·licitud i ens haureu de fer arribar la documentació indicada a les instal·lacions d'Artesania Catalunya en data límit 13 de novembre.

Cordialment,

Xavier Villas i Balasch
Cap de Comercialització
Artesania Catalunya
Generalitat de Catalunya
Banys Nous, 11, baixos
08002 Barcelona
xvillas@gencat.cat
www.artesania-catalunya.com
Tel. 93 467 46 60
Fax 93 467 46 70