16 de nov. 2009

"Implantació a l'exterior: com fer-ho"

Benvolgut/-da senyor/a,

Em complau de convidar-vos a la Sessió Esmorzars de Negoci: "Implantació a l'exterior: com fer-ho", organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona amb la col·laboració de l'ICEX, que tindrà lloc a l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI), Passeig Pujades, 1 - Barcelona, el dia 19 de novembre del 2009, de 8.30h a 10:00 hores.

Inscripció: Gratuïta, prèvia confirmació al teléfon 902 448 448,
o a l'adreça electrònica difusiointernacional@mail.cambrabcn.es .

Atentament

Antoni Montserrat,
DIRECTOR TERRITORIAL DE COMERÇ DE BARCELONA I DE L'ICEX

Us hi esperem

PROGRAMA:

IMPLANTACIÓ A L’EXTERIOR: COM FER-HO
OBJECTIU

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona us convida a una nova sessió dels Esmorzars de negocis, amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi d’experiències entre empresaris i aprofundir en els temes de més interès per a les empreses exportadores amb la visió d’entitats expertes.

CONTINGUT DE LA JORNADA
La creixent internacionalització de l’economia espanyola ha generat una progressiva presència d’empreses als mercats internacionals, ja siguin amb implantacions simplement comercials fins a establiments de tipus productiu. Són molts els elements que condicionen una inversió a l’exterior per tenir presència pròpia en un país, i que van des d’aspectes merament legals i fiscals, als logístics o als recursos humans, entre molts d’altres.

Durant aquesta sessió volem compartir experiències d’algunes empreses ja implantades a l’exterior per determinar quins són els aspectes claus a gestionar i garantir l’èxit.

PONENTS
Sra. Montserrat Feliu, sòcia directora de Feliu Negocis Internacionals SLP

LLOC I HORARI
19 de novembre de 2009

Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI)
passeig Pujades 1 - Barcelona
8.30 – 10 h

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA PRÈVIA CONFIRMACIÓ AL TELÉFON 902 448 448 O AL MAIL difusiointernacional@cambrabcn.org