30 de nov. 2009

“Noves oportunitats d’ocupació per a les dones rurals catalanes”

La Fundació del Món Rural i la Fundació Maria Aurèlia Capmany , en el marc del projecte Rudona “Informació, orientació i formació per al foment de l'ocupació de les dones rurals” , us convida a tots i totes a assistir a la jornada que tanca aquesta etapa del Projecte Rudona:

“Noves oportunitats d’ocupació per a les dones rurals catalanes”

Dijous 10 de desembre de 2009 , 9.30 h.

Palau Centelles de Barcelona (Baixada de Sant Miquel 6-8, Barcelona).

Acte gratuït i obert a tothom, prèvia inscripció a la Fundació del Món Rural, places limitades: jornades@fmr.cat o al tel. 973 22 93 60

L’objectiu és donar a conéixer quines són les activitats vinculades als filons d’ocupació que presenten potencialitats de desenvolupament en les comarques rurals catalanes i per l’ocupació femenina, i potenciar la detecció de noves oportunitats d’ocupació.

La jornada s’adreça, de forma especial, a dones de l’àmbit rural i associacions de dones, al personal tècnic i administratiu d’entitats públiques i ens locals que treballen en la l’àmbit de la promoció econòmica i l’ocupació i àrees de dones, professionals dels diferents sectors, estudiants i agents socials. En general a totes aquelles persones que tinguin interès en la dinamització econòmica des d’una perspectiva de gènere i rural.

Atentament,

Anna Vilaseca

Fundació del Món Rural

Av. Prat de la Riba, 27 altell 1ª

25008 Lleida

Telf: 973229360

Fax: 973229365

Mail: anna.vilaseca@fmr.cat